Einki úrslit
Fyrrverandi síða
Leiting framd av
Næsta síða

NIVA SKAL BELYSE NATURBASEREDE LØSNINGER I NORDEN

Nu er det besluttet, at det bliver det Norsk institut for vannforskning (NIVA), som de kommende to år skal belyse naturbaserede løsninger i Norden.

Det første projekt i programmet har været udbudt i foråret, og der indkom i alt seks kvalificerede tilbud fra forskellige organisationer i flere lande. Tilbuddene er nu vurderet i programmets styregruppe, som besluttede, at NIVA skal have opgaven.

Projektet drejer sig om at udarbejde en syntese om naturbaserede løsninger for at få et overblik over igangværende projekter; hvilken viden vi har om naturbaserede løsninger, og hvad vi har brug for at vide noget mere om. Syntesen skal efter hensigt bidrage til en bred spredning af viden til relevante samarbejdspartnere og fagmiljøer, give en bedre koordinering af tiltag samt øget omkostningsnytte. Dertil skal syntesen danne grundlag for de kommende projekter i programmet omhandlende politikudvikling, best practice og vejledning til implementering på nationalt niveau.

Arbejdet bliver søsat i løbet af de kommende uger og fortsætter til NIVA overdrager den færdige syntese til styregruppen i efteråret 2022.