Einki úrslit
Fyrrverandi síða
Leiting framd av
Næsta síða

NETWORKNATURE NORDIC HUB ER LANCERET

Arbejder du med naturbaserede løsninger i Norden? Eller er du interesseret i natur og miljø og vil vide mere om naturbaserede løsninger? Kom og vær en del af NetworkNature Nordic hub, som blev lanceret i København 13. oktober.

NetworkNature er et internationalt netværk, der arbejder med at bygge bro mellem dem, der arbejder med naturbaserede løsninger rundt om i verden. De seneste måneder har en arbejdsgruppe administreret af Nordisk Ministerråds program Naturbaserede løsninger i Norden været i gang med at etablere NetworkNature Nordic Hub, som nu er lanceret.

Omkring 50 mennesker mødtes til lanceringen i København og 12 forskellige projekter blev præsenteret. Vi startede med en åbningstale fra Jonas Wendel, generalsekretær for Nordic Cooperation, og derefter præsenterede Susanna Gionfra fra IUCN ideen bag NetworkNature EU. Bagefter lancerede vi NetworkNature Nordic Hub og fik 12 korte oplæg fra forskere, fagfolk og entusiaster fra flere nordiske lande.

Formålet med netværket er at dele viden og få kontakt til andre, der arbejder i felten, og derfor vil netværket gerne have så mange medlemmer som muligt – både individer og organisationer. Meld dig ind i netværket her: https://networknature.eu/networknature-nordic-hub

Og send en mail til jonao@us.fo med din organisations logo, hvis I vil vise, at I arbejder med naturbaserede løsninger og er interesserede i at samarbejde eller sparre med andre.

Tusind tak til alle, der kom til vores event, og tusind tak til alle dem, der bidrog med spændende oplæg.