Einki úrslit
Fyrrverandi síða
Leiting framd av
Næsta síða

Naturbaserede løsninger i Norden: Støtte til nationale pilotprojekter

Som en del af programmet Naturbaserede løsninger i Norden vil Nordisk Ministerråd give støtte til pilotprojekter i alle de nordiske lande, som kan udvikle nye, eller videreudvikle eksisterende projekter for naturbaserede løsninger. Formålet er at opnå praktisk erfaring og ny viden om implementering af naturbaserede løsninger i Norden.

Projekterne igangsættes i starten af 2022 og følges tæt af ekstern observatør frem til slutningen af 2023, hvor resultaterne fra alle projekter publiceres i en samlet rapport. I slutningen af 2024 forventes der, at eventuelle opdaterede resultater tilsendes projektkoordinator, der formidler disse videre. Det er ikke nødvendigt, at pilotprojekterne afsluttes ved slutningen af 2024, men finansieringen fra programmet vil ikke gå længere end dette. Ansøgningerne kan gælde i et, to eller tre år.

Formål

Formålet med dette underinitiativ er at teste naturbaserede løsninger, der ikke allerede er veletablerede i det enkelte land. Dette gøres ved at indsamle oplysninger om, hvad virker, og hvad ikke virker i forbindelse med implementering af projekter, at følge op og evaluere og ved at sprede eksempler og metoder mellem de forskellige nordiske lande. Resultaterne vil blive brugt i andre projekter i programmet til at udvikle generel vejledning til succesfuld implementering af naturbaserede løsninger på tværs af lande i Norden.

Støttekategori: Ansøgning om støtte

Deadline: 17. dec. 2021

Økonomisk ramme: DKK 200.000 – 900.000 pr. projekt. I alt DKK 6.500.000.

Læs mere her.